Manager / ondernemer horeca

NH Amersfoort F&B ondernemer gezocht voor NH Amersfoort!

Wie zijn wij? NH Amersfoort ligt op vijf minuten lopen van het centrum van Amersfoort en het station. Dit maakt NH Amersfoort dan ook tot dé perfecte locatie voor zowel leisure- als businessgasten. Tevens beschikt het hotel over een bar/restaurant genaamd Gusto. Met 7 vergaderzalen bieden wij ook mogelijkheid voor bijeenkomsten en vergaderingen. Wat ga je doen? Als F&B Trainee draag je zorg voor het ontbijt, lunch, diner, bar, banqueting, roomservice en catering. Je maakt deel uit van een dynamisch team en voer je je werkzaamheden met de grootste zorg uit om bij te dragen aan het constante hoge niveau. Tijdens deze stage leer je alle facetten van het werken in een internationale omgeving. Je moet ruimer kunnen denken dan alleen vanuit 1 afdeling. De gast staat centraal en wij werken samen om een geweldige service te bieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Ben jij nieuwsgierig en resultaatgericht? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail? Ben je een teamplayer die graag in contact staat met (internationale) gasten en collega’s? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Voor een succesvolle sollicitatie is motivatie erg belangrijk! Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels. Elke extra vreemde taal is een pré. Het allerbelangrijkste is dat je er graag voor zorgt dat onze gasten zich speciaal en thuis voelen bij NH Amersfoort

Wat biedt het bedrijf?

Een goede begeleiding is de basis van al onze stages. Naast uitstekende interne opleidings- en carrièremogelijkheden wachten op je en daarnaast zijn er de volgende voordelen: • Medewerkerstarieven in onze ca. 400 NH hotels over de hele wereld • Talloze trainingen, feedbackgesprekken en ondersteuning door gespecialiseerde coaches Jouw stage bij NH kan de eerste stap zijn op weg naar een succesvolle carrière. We kijken ernaar uit je binnenkort te ontmoeten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder