Medewerker ICT

ATDS Taxi ICT Medewerker Support in Amstelveen

Ben jij een enthousiaste ICT-student op zoek naar een uitdagende stage? Wij zoeken een gedreven stagiair om ons supportteam te versterken! Wat ga je doen? Als ICT Medewerker Support stagiair krijg je de kans om diverse werkzaamheden te verrichten en waardevolle praktijkervaring op te doen. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit: -Ondersteuning bieden aan eindgebruikers: Je helpt collega's bij het oplossen van technische problemen en beantwoordt vragen over software en hardware. Installatie en configuratie: Je installeert en configureert computers, printers, en andere netwerkapparatuur. -Systeemonderhoud: Je voert routinematig onderhoud uit aan onze systemen om optimale prestaties te waarborgen. -Gebruikersbeheer: Je beheert gebruikersaccounts en zorgt voor de juiste toegangsrechten binnen onze systemen. -Incidentregistratie: Je houdt nauwkeurig bij welke incidenten en verzoeken er binnenkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Je volgt een MBO- of HBO-opleiding in de richting van ICT. Je hebt een passie voor technologie en bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt een proactieve houding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame stageomgeving: Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen. Praktijkervaring: Je doet waardevolle ervaring op in een dynamische werkomgeving. Ontwikkelingsmogelijkheden: Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en je kennis in de praktijk te brengen. Stagevergoeding: Een passende vergoeding voor je inzet en bijdrage.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder