Gespecialiseerd kok

Saam SAAM restaurant zoekt toptalent!

Je gaat je specialiseren in een partie in de keuken. In overleg wordt vastgesteld in welke partie en onder begeleiding van de Chefkok of Souschef word je ingewerkt. Zodra je er klaar voor bent kom je met een voorstel voor een nieuw gerecht voor onze Spyskaart. Je maakt een voorstel, je kookt het om te proeven en het gerecht wordt vervolgens door het team beoordeeld of het op de Spyskaart komt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hire for attitude, train for skills! - Je bent enthousiast en leergierig. - Je hebt ervaring in de keuken in een (top)restaurant. - Je bent gastvrij en hebt oog voor detail. - Je bent niet bang om de keuken te verlaten om je gerecht aan tafel uit te leggen. - Je bent stressbestendig, flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team. - Je spreek zowel Nederlands als Engels, en/of één van de elf talen die gesproken worden in Zuid-Afrika is bonus!

Wat biedt het bedrijf?

- Leren van een ambitieus team dat aangestuurd wordt door Koen van der Plas, die eerder werkte bij Inter Scaldes*** (Kruiningen) en Kasteel Heemstede*, Margot Janse, die eerder werkte bij Le Quartier Français (Zuid-Afrika), Jasper Hermans (Aan de Poel**, Basilica*, Olivo*) en Thomas Kooijman (Bar Alt, Mos*, Aan de Poel**).. - Een fulltime of parttime-overeenkomst. - Een 4-daagse werkweek. - Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma. - Reiskostenvergoeding volgens de wettelijke regeling - Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering - 6 Weken aan vakantiedagen. - Bedrijfskleding. - Een veilige, plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder