A'DAM Toren Stageplek bij Restaurant Moon / A'DAM Toren
Restaurant Moon is gevestigd op de 19e verdieping van de A'DAM Toren aan het IJ waar gasten kunnen genieten van 360º uitzicht over Amsterdam. Moon is een begrip in Amsterdam en ondertussen hebben zowel nationale, internationale als Amsterdamse gasten weten de weg weten te vinden naar bijna de hoogste verdieping van de A’DAM Toren. We zijn trots op onze seizoensgebonden gerechten en richten ons verder op non en alcoholische arrangementen. Tevens voeren wij een hoge standaard op het gebied van service verlenen. Wil je leren hoe jij de beleving van Moon in de A'DAM Toren overbrengt naar de gasten? Kom dan zeker bij ons werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw profiel: Je vindt het leuk om in de horeca te werken, dat vinden we het belangrijkst! Je bent geïnspireerd en enthousiast, en bent goed in een beleving creëren voor de gast; Je hebt een ijzeren discipline om op tijd te zijn; Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren; Je bent 's avonds beschikbaar; Je spreekt Nederlands en Engels;
Wat biedt het bedrijf?
Zoek jij een dynamische werkomgeving, waar veel ruimte is voor het tonen van initiatieven en persoonlijke ontwikkeling? Zie jij jezelf op grote hoogte werken in Restaurant Moon? Als deze leerplek jou bevalt gaan we altijd kijken naar mogelijkheden voor een (vaste)baan na afronding hiervan. Daarnaast zijn er verschillende trainingen die je tijdens je stage/leerplek kunt volgen om je nog verder te ontwikkelen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan