Meewerkend horeca ondernemer

Bam Boa Amsterdam Proef de Culinaire Creativiteit: Bam Boa's Smakelijke Leerplaats

Bam Boa is een restaurant wat zomers meer op een strandtent lijkt, met een groot terras aan de Amstel. Late breakfast, lunch, dinner en heerlijke cocktails. Op een mooie zomerdag draaien wij +/-300 couverts. En elke dag is weer een uitdaging met grote drukte. Het team is niet heel groot dus je zal al snel verantwoording krijgen mocht je dit willen. Dit biedt veel leerkansen en doorgroeimogelijkheden: voor iedereen is er wel een passende functie te vinden binnen het bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een gemotiveerd persoon die gretig is om bij een nieuw team aan te sluiten - Je bent een team player, iedereen moet met elkaar kunnen samenwerken - Wil jij in een jong en dynamisch team werken Lijkt deze stage jouw leuk? Dan kijken we er naar uit om meer over jou te weten te komen!

Wat biedt het bedrijf?

Naast het werkzaam zijn op de voorgrond vindt er ook veel achter de schermen plaats. Bijvoorbeeld het vinden van verbeteringen, het doen van bestellingen, het geven van trainingen, reserveringssysteem bijhouden, het bedenken, uitwerken en organiseren van eigen evenementen en nog veel meer. Dit maakt Bam Boa voor een leergierige student een enorme mooie locatie om een uitgebreide leerervaring op te doen. Mocht het een geslaagde stage zijn dan is het natuurlijk altijd mogelijk om de stage om te zetten naar een werkend dienstverband. Wie wil groeien is bij ons aan het juiste adres.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder