Amerpodia Uitdagende leerplek met meerdere locaties en verschillende soorten events.
Amerpodia B.V. bestaat uit vier historische panden in het centrum van Amsterdam: De Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater. Deze prachtige evenementenlocaties herbergen in totaal 25 zalen en worden o.a. gebruikt voor congressen, vergaderingen, huwelijken en culturele programma’s, voor 10 tot 500 gasten.We cateren op alle locaties op hoog niveau en ontwikkelen daarnaast een mooi restaurant in Felix Meritis dat open gaat in 2019.Onze ervaren Chef Kok Catering is leermeester op deze locaties. Hij begeleidt jouw praktijk en hoort graag jouw ideen. We bepalen in samenspraak welke kennis en kunde je wilt verrijken als zelfstandig werkend kok en bouwen als team aan een prachtige catering. Bel of mail gerust als je meer informatie wilt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? • je respecteert de werkprotocollen/processen- en presentatiemethoden (banquetingconcept); • Je vindt het leuk om in de keuken te werken en om bij te leren; • Je hebt een opleiding in de richting of ervaring in de keuken; • Je een echte teamplayer op de werkvloer; • Je zorgt dat de keuken er altijd netjes uitziet; • Je bent gastvrij, kwaliteits- en klantgericht; • Je bent flexibel inzetbaar;
Wat biedt het bedrijf?
• Afwisselend werk, in professionele keukens in prachtige panden midden in Amsterdam; • Een grote diversiteit in opdrachten en evenementen; • Begeleiding en mogelijkheid om door te groeien; • Salaris basis van leeftijd en ervaring & goede secundaire arbeidsvoorwaarden; • Gratis toegang tot verschillende culturele programma’s in onze huizen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan