Manager / ondernemer horeca

Amstel Boathouse Ben jij iemand die graag in een dynamisch bedrijf wilt werken? Reageer dan snel!

Als leidinggevende werk je nauw samen met de managers en shiftleaders van Amstel Boathouse. Bij Amstel Boathouse is het de uitdaging om alle onderdelen van het bedrijf draaiende te houden. Geen dag is hetzelfde bij Amstel Boathouse, van vele vergaderingen, bruiloften, feesten etc. in ons event center tot een vol terras in het restaurant. Je leert al snel waar je op moet letten en hoe je het team het meest efficiƫnt in kan zetten. Jouw taken hierin zijn: - Volledig zelfstandig meewerken op verschillende afdelingen - Bijdragen aan het optimaliseren van de service - Kritisch kijken naar de huidige manier van werken, verbeteringen aandragen en eventueel invoeren - Jezelf in korte tijd onmisbaar maken voor de organisatie

Naar wie zijn wij op zoek?

Buiten dat gastheerschap en leidinggeven je in het bloed zit ben je vaardig in de volgende dingen: - Je volgt een management gerelateerde opleiding - Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands of Engels. - Je bent enthousiast, gedreven en initiatiefrijk - Je bent gast- en servicegericht - Je hebt een flexibele instelling - En je beschikt over de vrolijke lach die ervoor zorgt dat iedere gast zich welkom voelt bij Amstel Boathouse!

Wat biedt het bedrijf?

Omdat je aan het eind van je stage echt onmisbaar bent zul je, na een welverdiende vakantie, de mogelijkheid krijgen je onmisbaarheid verder uit te breiden. Maar tijdens je stage bieden we je dit: - Een meewerkstage (tijdsduur in overleg) - Professionele begeleiding bij je stageverslag en de operationele vaardigheden - Jouw eigen verantwoordelijkheden en veel zelfstandigheid - Werken in een dynamische omgeving - Werken in een divers en enthousiast team - De mogelijkheid om af te studeren - Een stagevergoeding en deel je mee in de fooi - Gratis suppen bij alle locaties van SUPSUP CLUB

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Video Link

lees verder