Sofitel Legend the Grand Amsterdam Facility Intern
As Facility Management Trainee, you play a crucial part in our daily operations to ensure a smooth process. You will join our CSR team to focus on waste management, sustainability and innovation. This is a team which focuses on Corporate Social Responsability. This allows you to challenge yourself and your creativity. Another task will be ensuring the HACCP guidelines. Furthermore, you will assist the Facility Manager by making schedules, motivating the team and more.
Naar wie zijn wij op zoek?
You are passionate about the luxury hotel industry Excellent verbal and writing skills English Enrolled in a Hospitality Management study You can work well individually, but also in a team
Wat biedt het bedrijf?
Our team is young and full with passion and motivation. The Grand highly values personal and professional growth, therefore, we have a full time trainings manager who contributes do your development. Not only during, but also after your internship, we see possibilities and career opportunities. You also have the possibility to do various cross trainings in different departments to broaden your hotel knowledge. The internship allowance is €600 gross per month, based on 38 hours per week. Besides this, you also have the possibility to receive travel allowance. Every day you can enjoy a meal (for free) in our staff canteen. Do you like to go out for dinner and drinks? Good! You will get F&B discount, which gives you up to 50% discount on several food and beverage outlets in 4- and 5 star hotels in Amsterdam.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten