Manager / ondernemer horeca

Amsterdam ID Aparthotel Op zoek naar een uitdagende stage waarin optimale gastbeleving centraal staat? Dan is de F&B stage echt iets voor jou!

Benieuwd hoe jouw dag er uit ziet als F&B stagiair bij The 51? Jij start de dag met een lekkere kop koffie en bespreekt de reserveringen en events van die dag met je collega’s. Zo weet jij wanneer de koffie break klaar moet staan en serveer jij ondertussen de gasten hun ontbijt, lunch of diner. De vaste gast komt bij je aan de bar zitten en jullie kletsen over wat er te doen is in Amsterdam dat weekend. Gelukkig weet jij als geen ander welke foodfestivals de moeite waard zijn. Jouw grapjes zorgen ervoor alle gasten de toko met een glimlach verlaten en dat zij morgen het liefst weer bij je terug komen. In je dag zorg jij er ook voor dat de stewarding gedaan wordt, zodat je collega’s van de volgende dienst binnenkomen op een schone werkplek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een inspirerende coach voor je collega’s; Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen; Je hebt goede communicatieve vaardigheden. In English as well; Je kent Amsterdam door en door. De nieuwste plekken? Tried and tested!; Multitasken is voor jou niet nieuw.

Wat biedt het bedrijf?

What’s in it for you? Een lekkere stagevergoeding van €600,- bruto per maand. Gratis gebruik van onze gym + er worden bootcamp & padel lessen aangeboden. Hotel Employee Rate programma, wat betekent dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd. Inhouse experience; ervaar het hotel waar je werkt als een gast. Bonus voor het aanbrengen van vrienden. Friendly voucher; laat jouw vrienden en familie meegenieten van onze hotels. 1 extra ‘me-time’ day en een ‘community’ day The July is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. 20% discount in onze restaurants. Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder