Manager / ondernemer horeca

Amsterdam Marriott Hotel Stage in de bediening bij Amsterdam Marriott Hotel

Altijd al willen weten hoe de Food & Beverage afdelingen in een vijfsterren hotel te werk gaan? Solliciteer dan bij het Amsterdam Marriott Hotel

Naar wie zijn wij op zoek?

Eten en drankjes serveren aan gasten in onze Food & Beverage outlets Verantwoordelijk voor eigen afdeling tijdens de dienst Streeft ernaar om de gasttevredenheid voortdurend te verbeteren; Communiceer met gasten, andere medewerkers of afdelingen om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van de gasten wordt voldaan.

Wat biedt het bedrijf?

Een maandelijkse stagevergoeding van € 650; Een professionele omgeving om in te werken en de mogelijkheid om te leren van anderen in het hoogste segment van de horeca; Deel uitmaken van het grootste hotelbedrijf ter wereld en carrièremogelijkheden binnen Marriott International; Persoonlijke coaching en training ter ondersteuning van je stage; Speciale kortingstarieven voor meer dan 7000 Marriott hotels wereldwijd voor u, uw familie en vrienden; Korting op eten en drinken in Marriott Hotels wereldwijd; Gratis maaltijden in onze Personeelscafetaria; Gratis gebruik van onze Health Club; Een Take Care-programma; we richten ons op welzijn van onze medewerkers in het algemeen en organiseren het hele jaar door verschillende gezonde en leuke activiteiten; Veel sociale activiteiten, zoals onze Associate Appreciation Week, een jaarlijks personeelsfeest en teamuitjes;

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder