Kok

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Main Keuken Stage | Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

In deze positie bereid je gerechten volgens recept, je maakt bestellingen doorgeef-gereed door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kortom; een uitdagende stageplaats op een toplocatie in Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam waar niet één dag hetzelfde is!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een gastvrije en stress-bestendig aanpak • Aandacht voor detail en kwaliteit • Een gemotiveerde en hands-on werkmentaliteit • Een goede beheersing van de engelse taal • Een flexibele instelling zowal qua werktijden en werkdruk

Wat biedt het bedrijf?

Als onderdeel van de Minor Hotel Group begrijpen wij maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast werken in het meest iconische hotel van Amsterdam met de leukste collega's, bieden wij jou de volgende voordelen: • Stagevergoeding van €750 bruto per maand op basis van 5 dagen per week • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in de Minor & NH Hotels wereldwijd én 30% korting op F&B! • Nodig je vrienden en familie uit voor overnachtingen met korting in Minor & NH hotels wereldwijd. • Een aantrekkelijke korting van 50% op de F&B concepten bij 16 aangesloten luxe hotels in Amsterdam • NH University biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd! • Experience Stay bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder