Meewerkend horeca ondernemer

Art'otel Amsterdam Food & Beverage Management Internship

Is it finally time to start searching for an internship, do you breathe hospitality and more than excited to broaden your knowledge, stop your search! As Food & Beverage Management Intern you’re in the heart of the F&B outlets of art’otel Amsterdam. Our diverse portfolio of F&B outlets and destination restaurants will support you in improving your skillset and broaden your horizon. The F&B team will go beyond, to give you the best internship experience, because we enjoy watching our people grow and inspire.

Naar wie zijn wij op zoek?

What will you be doing? Support daily F&B operations with a strong sense of responsibility and leadership Gain a full understanding of inventory management and F&B cost control Learn how to schedule and manage a team of over 25 people Get trained on and operate reservation and booking systems Read, organize, and manage banqueting event orders (BEO). Support and implement F&B staff trainings Develop sharp operational and soft skills: welcoming, hands-on, solution-oriented Work side-by-side with the F&B Manager and supervisors on strategic decisions You are looking for a full-time internship, for 4 to 6 months, ideally starting in September You are available to work 24–38 hours per week, typically from 12:00 to 20:00 You have a genuine interest in hospitality and leadership You are eager to learn about the operational and strategic side of F&B You communicate confidently in English You are enrolled in a relevant hospitality or business-related study

Wat biedt het bedrijf?

As Food & Beverage Operational Intern you will receive: €750 internship allowance Tasty and healthy meal during your shift Exciting job opportunities within PPHE Hotel Group across Europe Discounted hotel rates (extends to the Radisson Hotel Group worldwide and family & friends) 50% F&B discount at our restaurants and bars (for your whole party) Annual company parties and outings Exclusive discounts in the employee benefit store (www.vipvoordeelwinkel.nl) Great (online) Learning & Development opportunities to grow your career and more…

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder