Manager / ondernemer horeca

Avenue Hotel Assistent Rooms Division Stage

Als Assistent Rooms Division Stagiaire ben jij de rechterhand van het management. Samen zet je de toon wat betreft het service- en kwaliteitsniveau van de afdelingen en zorg je ervoor dat het operationeel vlekkeloos verloopt. Onder jouw verantwoordelijkheid worden al onze gasten in de watten gelegd en ontbreekt het hen aan niets.Je doelen zijn:• Inzicht krijgen en assisteren bij alle onderstaande operationele afdelingen.-Front office-Housekeeping-Technische dienst-Ontbijt• Het beheren van gasttevredenheid• De Rooms Division Manager ondersteunen in haar taken en verantwoordelijkheden• Tijdens zijn/haar werkzaamheden al zoveel mogelijk taken van school vervullenTaken:1. Ondersteuning bieden en rapporteren aan de Rooms Division Manager2. Bieden van noodondersteuning bij operationele afdelingen.3. Oplossen van klachten die niet door de operationele afdelingen zelf opgelost kunnen worden.4. Oplossen van alle mogelijke problemen die kunnen voorkomen in een dri

Naar wie zijn wij op zoek?

Competenties: Student aan een (middelbare) hotelschool of vergelijkbare opleiding Kennis van de hotellerie Enige ervaring binnen de hotellerie is gewenst Flexibel Servicegericht Zelfstandig Team player Oplossingsgericht handelen / creatief Uitstekende sociale & communicatieve vaardigheden Enthousiast Can-do Attitude Planmatig sterk Oog voor detail Bij voorkeur woonachtig te Amsterdam Spreekt vloeiend Nederlands en Engels, een derde taal is een pre

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: €700 stagevergoeding op basis van 38 uur per week! Een veelzijdige en uitdagende stage voor minimaal 16 weken (38 uur per week). Een informele en collegiale werksfeer Een erkend leerbedrijf bij SBB (voormalig Kenwerk)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder