Manager / ondernemer horeca

Inntel Hotels Amsterdam Centre Front Office Stagiaire gezocht voor het Inntel hotel Amsterdam Centre

Geef jij onze gasten een warm welkom en een ‘You’ll be surpised verblijf’? Wij zijn op zoek naar een gastvrije en enthousiaste Front Office stagiaire! Tijdens je stage, ga je aan de slag bij de Front Office afdeling. Na een korte trainingsperiode zal je uiteindelijk zelfstandig de receptie diensten kunnen draaien. Tijdens je dienst verwelkom je dagelijks onze gasten en ben je het visite kaartje van het hotel. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere: • Het verwelkomen en inchecken van gasten; • Check out van de gasten en het correct opmaken van de gastenrekening; • Gasten informeren over de hotelfaciliteiten en vertellen hoe ze zich in de omgeving kunnen vermaken; • Upsell/cross sell beloning (cadeaubon naar keuze); • Aannemen en inboeken van reserveringen buiten de regulieren kantoortijden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Waar zijn we naar op zoek? • Iemand die het leuk vindt om onze gasten een warm welkom te bieden en te verassen: You’ll be surprised; • Je bent gastvrij en speelt goed in op de wensen van onze gasten; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent communicatief vaardig; • Je spreekt Nederlands en/of Engels.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand) • Dynamische werkomgeving • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B • Een bedrijfsuniform • Jaarlijks themafeest met alle collega’s • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder