Manager / ondernemer horeca

Novotel Amsterdam City Op zoek naar een toffe F&B stage?

Ben jij op zoek naar een stage en heb je een grote passie voor F&B? Dan is dit wellicht de perfecte stage voor jou! Novotel Amsterdam City is op zoek naar een F&B Stagiaire. Novotel Amsterdam City is een van de grootste 4-sterren hotels in de Benelux. Wij hebben 610 kamers, 17 meeting ruimtes en een groot restaurant waar tot wel 350 gasten geserveerd kunnen worden. Wij serveren ontbijt, lunch, diner en room service. Daarnaast hebben we ook een sfeervolle bar. Tijdens deze stage bedien je onze gasten en zorg je ervoor dat ze een geweldige tijd hebben in ons restaurant. In de ochtend krijgen onze gasten een ontbijtbuffet waarbij je onze gasten naar hun tafel begeleidt, ervoor zorgt dat de tafels schoon zijn en het buffet er mooi en opgeruimd uitziet. 's Avonds eten onze gasten a la carte en maak jij hun avond en is er tijd voor een praatje met de gast. We hebben een geweldig team van supervisors, bartenders en hosts om je alle ins en outs van de F&B te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift; - Je bent flexibel in je werktijden (ochtend of avond); - Je beschikt over eigen vervoer of woont in de omgeving Amsterdam; - Je bent representatief en communicatief en sociaal vaardig; - Je bent accuraat, hebt gevoel voor kwaliteit en bent daarnaast in staat met een helikopterview je werkzaamheden en die van je collega’s te overzien; - Gastgerichtheid, gevoel voor commercie en stressbestendigheid zijn voor jou vanzelfsprekend!

Wat biedt het bedrijf?

· Als stagiair ontvang je een vergoeding van €750 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, scriptietijd inbegrepen; · Verzorgde lunch of diner tijdens je pauzes; · Gratis gebruik van sportfaciliteiten en parkeren; · Personeelskortingsvouchers voor een verblijf bij Accor hotels wereldwijd; · Een mega gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder