Blue Amsterdam Stageplaats bij Blue in het centrum van Amsterdam
De student gaat als diverse taken uitvoeren die ook de bedrijfsleider op dagelijkse basis doet. Zo krijgt de student een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij het exploiteren van een café-restaurant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is prettig als de student veel zin heeft om zich in te zetten om zijn/haar opleiding tot een groot succes te maken. Alle benodigde vaardigheden kunnen wij de student in het bedrijf aanleren als de student een leergierige instelling heeft.
Wat biedt het bedrijf?
Blue Amsterdam is gevestigd in een glazen toren in hartje Amsterdam en heeft een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. We zijn iedere dag open en ontvangen buurtbewoners, dagjesmensen en toeristen. Onze gerechten worden gemaakt met goede producten en de kaart wisselt regelmatig. We serveren koffie, ontbijt, lunch en borrel. Goede en vriendelijke service verlenen is voor ons ontzettend belangrijk, maar ook een fijne werksfeer heeft de hoogste prioriteit. Kijk op blue-amsterdam.nl voor een impressie van ons bedrijf. Wij doen er veel aan om te zorgen dat het leuk en fijn is om bij ons te werken. Wij hebben een leuk en gemotiveerd team van medewerkers en het is echt gezellig om bij ons te werken. Als de student het prettig vindt om bij ons te werken dan zijn er volop kansen om een vaste aanstelling te krijgen en om door te groeien naar een leidinggevende functie.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf