Meewerkend horeca ondernemer

REM Amsterdam Wij zoeken jouw als enthousiasteling voor dit unieke horecaconcept met drie verdiepingen op deze bijzondere plek // REM.

Bij REM zullen we ons buigen over de meest optimale leercurve voor jou. Dit doen we door samen met jou in overleg te gaan hoe jij je leerjaar het liefst voor je ziet. Wij verwachten daar een sterke inzet voor terug. Je zal meedraaien in ons restaurant / bar, tijdens verschillende diensten. Werken met écht lekkere cocktails, wijnen en koffies en het serveren van goed eten. Alles is mogelijk, als jouw passie daar ligt en jij er met een volle 100% voor gaat. REM bestaat uit een restaurant, bar en dakterras. Wij bieden een leuke en dynamische werkplek, waarbij er naar jou als individu gekeken wordt. Er heerst een hele fijne en gezellige sfeer.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent enthousiast. - Je hebt te allen tijde een gastvrije houding. - Je kunt goed in teamverband werken. - Je bent flexibel. - Je hebt ervaring in de bediening, het liefste in het hogere segment. - Je bent leergierig. - Je staat ervoor open om ervaring op te bouwen, en eventueel door te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Unieke locatie Flexibele werkuren Samenwerking met een enthousiast team vol kennis Bedrijfsfeesten Ruimte voor ontwikkeling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder