Office & Management Support Specialist

Bureau Fris Leerzame, flexibele en coole stageplek in jong team, nabij tramhalte 7/17 (bus 15) in Amsterdam Oud West (+ stagevergoeding!)

Wij begeleiden al 17 jaar stagiaires, de meesten blijven na hun stage periode bij ons werken. Wordt jij onze 43e stagiair? Voor een MBO student niveau 4 hebben wij een interessante stageplek in Amsterdam-West in de Baarsjes. Onze klanten zijn marktonderzoekbureaus, freelance onderzoekers en grote bedrijven als Heineken, Vodafone, Booking.com en Apple. Ook komen er vaak mensen van reclamebureaus en marketingmanagers meekijken bij de onderzoeken. Werkzaamheden zijn o.a., - Recruitment projecten zelfstandig uitvoeren (gericht werven van deelnemers uit onze database voor de lopende onderzoeken). - Afhankelijk van je competenties, kan je PR/communicatie acties verzinnen voor het werven van respondenten voor allerlei onderzoeken, en/of een wervingscampagne opzetten en uitvoeren via social media. - Telefonische vragen afhandelen, hulp bieden bij vragen respondenten via de infomailbox, lunch klaarzetten; - Wij zorgen dat jij al jouw kerntaken kan uitvoeren bij ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Serieus/Professioneel/ABN Sprekend/Ambitieus/Gemotiveerd/Humor/Moet tegen een grapje kunnen/Secuur/Goede telefoonstem Dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overhandigen van maximaal 1 maand oud. Indien je sportief bent of een bijbaan hebt, zijn wij bereid met je mee te denken over jouw stagerooster zodat jij kan blijven sporten en dus fit en vitaal kunt blijven, ook tijdens jouw stage.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een MKB bedrijf met een team van circa 10 vaste medewerkers, bijna allemaal jongeren die wel van een feestje houden. Op werk zijn wij professioneel maar de sfeer is informeel en we houden van een gebbetje. Wij werken al 17 jaar met MBO stagiaires en velen van hen zijn blijven plakken en werken nu bij ons als Project Assistent of Accountmanager. Wij lunchen altijd samen en onze stagiaires worden behandeld als één van ons. Zij doen mee met de borrels/Sint- en Kerstfeestjes, verjaardagen, etc. Dus als jij op zoek bent naar een jong en professioneel team ben je bij ons aan het juiste adres. Daar staat wel tegenover dat wij een professionele houding verwachten van onze stagiaires en dat er volledig wordt meegedraaid in het werkproces, zo leer je namelijk het meest. Jij krijgt een begeleider toegewezen die al veel met jongeren heeft gewerkt, hij/zij snapt je, maar is ook straight en recht door zee. Durf jij deze uitdaging aan? Reageer dan snel.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder