Café De Blauwe Pan
Alle werkzaam heden mag je van proeven Zowel tafel reserveringen Feesten in boeken maar ook de uitvoering hiervan Bestellingen maar ook daadwerkelijk de bestellingen kopen Zoals ons credo is voor de gasten ook voor onze Stagaire’s Alles is mogelijk Wij verkopen gezelligheid En liften de mensen graag even op Bieden ze een fijn moment en verwennen onze gasten graag zodat ze het zware leven weer aan kunnen
Naar wie zijn wij op zoek?
Zin in het leven
Wat biedt het bedrijf?
De meeste Stagaire’s blijven aantal jaar nadat ze hun stage hebben afgerond Alles is mogelijk Er zijn ook bedrijfsleiders en managers uit de stage gekomen Gemiddeld blijven de Stagaire’s 2 a drie haar nog bij ons werken
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat