Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Facility Intern

As Facility Management Trainee, you play a crucial part in our daily operations to ensure a smooth process. You will join our CSR team to focus on waste management, sustainability and innovation. This is a team which focuses on Corporate Social Responsability. This allows you to challenge yourself and your creativity. Another task will be ensuring the HACCP guidelines. Furthermore, you will assist the Facility Manager by making schedules, motivating the team and more.

Naar wie zijn wij op zoek?

You are passionate about the luxury hotel industry Excellent verbal and writing skills English Enrolled in a Hospitality Management study You can work well individually, but also in a team

Wat biedt het bedrijf?

Our team is young and full with passion and motivation. The Grand highly values personal and professional growth, therefore, we have a full time trainings manager who contributes do your development. Not only during, but also after your internship, we see possibilities and career opportunities. You also have the possibility to do various cross trainings in different departments to broaden your hotel knowledge. The internship allowance is €600 gross per month, based on 38 hours per week. Besides this, you also have the possibility to receive travel allowance. Every day you can enjoy a meal (for free) in our staff canteen. Do you like to go out for dinner and drinks? Good! You will get F&B discount, which gives you up to 50% discount on several food and beverage outlets in 4- and 5 star hotels in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder