Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Banqueting Stagiair

Ready to live the Legend as Banqueting Trainee? Ben jij benieuwd hoe een evenement in een 5-sterren hotel gelegen in hartje Amsterdam eruit ziet? Wil jij je verdiepen in de luxe hospitality wereld? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons! Tijdens je stage binnen onze Banqueting afdeling, krijg je de kans om deel uit te maken van de dagelijkse werkzaamheden van het Inspired meetings team. Door mee te werken met een team dat verantwoordelijk is voor het inrichten van de zalen, de service tijdens het evenement en de afronding, maak je kennis met verschillende stijlen van vergaderopstellingen en klanten. Zakelijke bijeenkomsten, privé lunches, bruiloften, feesten - noem maar op! Ben jij klaar voor deze boeiende en leerzame stage? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een MBO opleiding in de richting van Hospitality - Nauwkeurig werken met oog voor detail - Bereid om te leren, toont initiatief, flexibiliteit en enthousiasme - Uitstekende Engelse vaardigheden, Nederlands is een pré

Wat biedt het bedrijf?

Het team van The Grand is jong en vol passie en motivatie. Persoonlijke groei is erg belangrijk voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam en daarom hebben wij een fulltime Learning & Development Manager in ons hotel. Wij bieden stagiaires verantwoordelijkheid en persoonlijke coaching om je te helpen je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Ook is er een mogelijkheid om cross trainingen te doen op andere afdelingen om je kennis over de hotel industrie te verbreden. De stagevergoeding bedraagt €600 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Afhankelijk van je woonplaats is een reiskostenvergoeding mogelijk en mag je onder werktijd gratis lunchen of dineren in het personeelsrestaurant.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder