Capital C Catering Amsterdam Ben jij het aanstormende talent die wij graag willen begeleiden?
Je zal werkzaam zijn in ons restaurant Capital Kitchen en begeleid worden door ons ervaren team. Zo ga je aan de slag met het uitvoeren van uitgeserveerde diners en uitschenken van drankjes aan onze gasten in het restaurant. Daarnaast zal jij het aanspreekpunt zijn voor de (internationale) gasten en zorg jij ervoor dat zij met een glimlach het restaurant verlaten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een stagiair die; - Sociaal en nieuwsgierig is en je houdt niet van standaard praatjes en wilt graag meer weten over de gasten. - Gastvrij en servicegericht is. - Een echte 'Bourgondir'. Je ademt en spreekt de taal van gastvrijheid, eten en drinken - Die onze gasten verwelkomt en begeleidt ze naar hun tafel, waarbij je adviseert over drankjes en gerechten - De juiste gastbeleving creert en levert de beste kwaliteit en service - Flexibel en een teamspeler is.
Wat biedt het bedrijf?
Ben jij gedreven en vol passie voor je vak en wil je veel leren. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Never a dull moment.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan