Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Doubletree by Hilton Amsterdam Centraal Station Food and Beverage Operations Trainee

Als Food and Beverage Operations Trainee werk je nauw samen met de Food & Beverage Manager, de Restaurant & Bar Manager en de Meeting and Events Operational Supervisor. Je ondersteunt de afdelingen waar en wanneer dat nodig is. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle operationele processen binnen deze afdeling zo soepel mogelijk verlopen zodat de gast een perfect verblijf heeft. Je assisteert de teams met de juiste levering -en mogelijk bereiding- van voedsel en dranken. Je houdt effectief toezicht op de service met de nadruk op snelheid en consistentie van de service, terwijl je in de verschillende F&B Outlets werkt. Je zorgt ervoor dat aan elke behoefte wordt voldaan en dat de gasten zich tevreden voelen. Omdat je dagelijks met gasten werkt, wordt er van je verwacht dat je bijdraagt aan een uitstekende service voor de gasten. Daarnaast assisteer je bij de administratie, training en promotie van uitstekende klantenservice.

Naar wie zijn wij op zoek?

_________ Naar wie zijn we op zoek? Je hoeft geen ervaring te hebben in de horeca, maar affiniteit met gastvrijheid is een must Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je over de volgende vaardigheden beschikt: • Sterke organisatorische vaardigheden • Sterke benvloedingsvaardigheden, interpersoonlijke en communicatieve vaardighede • In staat om met stress om te gaan en goed onder druk te werken • Zelfverzekerd • Een flexibele en proactieve houding hebt • Vloeiend in Nederlands en Engels • Oog voor detail en passie voor het leveren van uitstekende service aan gasten

Wat biedt het bedrijf?

Buitengewoon zijn bij Hilton gaat gepaard met indrukwekkende beloningen en voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een stagaire een vergoeding van €800,- per maand, en daarnaast krijg je n maaltijd per shift die elke dag vers wordt bereid, met verschillende Food & Beverage opties bereid door onze culinaire supersterren. Je hebt ook direct toegang tot onze unieke beloningen zoals het GO Hilton Team Member Travel Programme. Dit biedt gereduceerde hotelkamerprijzen, vanaf €30,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt en 50% korting in de outlets. Ook heeft elk teamlid onmiddellijk online toegang tot onze Hilton University. Vandaag de dag bieden we al onze Team Members meer dan 10.000 online cursussen, podcasts, webinars, boeken, klassikale cursussen en andere trainingen. Elk teamlid kan gebruik maken van interne en externe trainingsbronnen, waaronder Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning, eCornell en nog veel meer.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder