Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Waldorf Astoria Amsterdam Food and Beverage Trainee

Als Food and Beverage Trainee voor het Waldorf Astoria Amsterdam ben je een belevenismaker. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van guest delight met vlekkeloze service in overeenstemming met de Waldorf Astoria True Service Standards. Je biedt gasten een onvergetelijke ervaring die is afgestemd op hun behoeften, dankzij jouw gastvrijheid flair. Je bent een echte steun voor het team en de go-to expert met betrekking tot de hotelvoordelen, faciliteiten en ervaringen die we bieden. Dit is jouw kans om je passie te tonen en te schitteren binnen ons team van belevenismakers!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Student die momenteel een MBO opleiding volgt, bij voorkeur Hotelschool (stage moet onderdeel zijn van huidige opleiding). • Stage: een periode van minimaal 3 maanden. • Vermogen om onder druk te werken en om te gaan met stressvolle situaties tijdens drukke periodes. • Kunnen communiceren in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. • Eventuele extra taal/talen is/zijn nuttig. • Volledige kennis van de Waldorf Astoria Amsterdam Service Delivery Standards. • Het verkrijgen en behouden van een breed cultureel bewustzijn. • Onderhoudt goede communicatie en werkrelaties met alle hotelafdelingen.

Wat biedt het bedrijf?

Buitengewoon zijn bij Hilton gaat gepaard met indrukwekkende beloningen en voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een stagaire een vergoeding van €800,- per maand, en daarnaast krijg je één maaltijd per shift die elke dag vers wordt bereid, met verschillende Food & Beverage opties bereid door onze culinaire supersterren. Je hebt ook direct toegang tot onze unieke beloningen zoals het GO Hilton Team Member Travel Programme. Dit biedt gereduceerde hotelkamerprijzen, vanaf €30,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt en 50% korting in de outlets. Ook heeft elk teamlid onmiddellijk online toegang tot onze Hilton University. Vandaag de dag bieden we al onze Team Members meer dan 10.000 online cursussen, podcasts, webinars, boeken, klassikale cursussen en andere trainingen. Elk teamlid kan gebruik maken van interne en externe trainingsbronnen, waaronder Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning, eCornell en nog veel meer.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder