Manager / ondernemer horeca

Conscious Hotel Westerpark Leerzame F&B Hospitality Stage in een gezellig team bij Bar Kantoor in Amsterdam

Wij zijn Conscious Group. Wij bieden het meest duurzame verblijf en een naadloze gastervaring in een leuke sfeer. We hebben 4 duurzame hotels, 2 biologische restaurants en 2 koffiebars in Amsterdam binnen Conscious Hotels, en samen met Hotel V & The Lobby zijn we gegroeid naar in totaal 7 hotels en 4 restaurants. Nu is Conscious Group op zoek naar stagiairs voor de locaties Bar Kantoor & Riot Restobar. Tijdens jouw F&B Hospitality Stage is geen dag hetzelfde. Het ene moment sjees je het zonnige terras op en af, dan dan sta je achter de bar en het volgende moment neem je alle tijd om onze gasten het verhaal achter onze heerlijke biologische gerechten te vertellen. Je weet gasten te verblijden doordat je haarfijn aanvoelt waar zij behoefte aan hebben. Jij kan een gezellig praatje houden terwijl je je commerciële skills inzet. Je biedt een kwalitatieve service, waardoor gasten keer op keer terugkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een MBO student en op zoek naar een stage voor minimaal 4 maanden - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in hotels of restaurants - Je spreekt goed Engels. Andere talen zijn een mooie bonus - Het liefst woon je in of nabij Amsterdam - Je hebt affiniteit met biologische en duurzame trends - Je bent flexibel inzetbaar; ook in de avonden en weekenden - Je weet dat plezier hebben met je team het belangrijkste ingrediënt is voor een geslaagde shift

Wat biedt het bedrijf?

- Een marktconform salaris (BBL) - Een extra maandelijks budget van €25,- (o.b.v. full-time) dat je kan uitgeven aan wat je maar wil: een (sportschool) abonnement, auto- of fietsverhuur, thuisbezorgd, shoppen, en meer. - Je mag elke dag genieten van een overheerlijke biologische personeelsmaaltijd - Een open en plat bedrijf met legendarische (ja echt!) personeelsfeesten, een kerstfeest en gezellige borrels - Friends & Family korting op de hotelkamers en personeelskorting in onze shops en onze restaurants - Beleef Conscious door de ogen van onze gasten; na je proeftijd mag je een nachtje komen slapen in een van de hotels (en je mag iemand meenemen ;) - De kans om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen: Je krijgt van ons een Insights programma, waarbij er een persoonlijk profiel van jou wordt samengesteld welke je verder zal uitwerken in een training

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder