Manager / ondernemer horeca

Conservatorium Hotel Housekeeping Quality Stage

Do you want to work in a multi-cultural team that focusses on quality, fun and development? Is it your biggest dream to work in a 5-star luxury hotel and take your first steps towards operational management? This is your chance! During your internship as Housekeeping Quality Trainee, you will learn the various facets of the Housekeeping department in our 5-star luxury hotel. You will support the Management and Supervisor team of our Housekeeping department. A successful day in this department starts with a good planning. Which room is ready to be cleaned? Which colleagues are going to clean the room? Who is going to check the room? During the operation, you will be assisting our Room Attendants, Public Area Attendants, Housemen, Turndown Attendants and Uniform Room Attendants. In addition, you will be checking the quality of the work that we do in the rooms while supporting

Naar wie zijn wij op zoek?

• A good knowledge of the English language; • Enrolled in a Dutch MBO/HBO school; • Available for a minimum of 6 months.

Wat biedt het bedrijf?

• An appropriate internship allowance and a meal allowance of €50; • Travel allowance based on your commute; • Weekly personal training sessions on location; • A uniform that is provided at work; • An inspiring work environment where you have the opportunity to follow courses and training to further develop your skills; • Amsterdam F&B Discount Card - 50% discount to dine in the best hotel restaurants in Amsterdam; • Experience our 'joie de vivre' during various team events and celebrations.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder