Gespecialiseerd kok

Conservatorium Hotel Stagiaire Kok (BOL)

Als stagiaire in onze BARBOUNIA of Taiko keuken werk je in een hoogwaardige en hoogvolume-omgeving, in een team van 6 tot 8 per shift. Je leert toezicht houden op de dagelijkse werking van een aangewezen sectie in de keuken, toezicht alle aspecten van voedselproductie, hygiëne en kostenbeheersing.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een gepassioneerde, leuke en enthousiaste benadering van koken. Je bent gedreven en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Ook weet je van aanpakken en werk je goed binnen een team.

Wat biedt het bedrijf?

- Een passende leerlingvergoeding en een maaltijdvergoeding van €50; - Reiskostenvergoeding op basis van je woon-werkverkeer; - Wekelijkse personal training sessies op locatie; - Een uniform dat op het werk wordt verzorgd; - Een inspirerende werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om cursussen en trainingen te volgen; - Amsterdam F&B Discount Card - 50% korting om te dineren in de beste hotelrestaurants van Amsterdam; - Ervaar onze 'joie de vivre' tijdens diverse collega-evenementen en vieringen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder