Meewerkend horeca ondernemer

De Beren Amsterdam-Noord F&B Management stage

Bij ons leer je alle aspecten van het vak: wijklopen, runnen, de bar draaien maar ook het opstarten van het restaurant en wat er allemaal bij komt kijken tijdens het afsluiten. Wij zijn van 11:00 tot 22:00 geopend, vandaar dat je komt te weten hoe het overdag er aan toe gaat maar ook s' avonds. Bij het afsluiten van het restaurant komt ook een stukje administratie kijken: hoe tel je de kassa, de reserveringen voor de dag erna klaar zetten in ons systeem, de mail checken. Zo ben je niet alleen bezig met wat op de vloer gebeurt, maar ook wat er achter de schermen meespeelt. Nadat je een tijdje het bedrijf hebt leren kennen, gaan wij ook werken aan het aansturen van het personeel. Hoe zorg je er voor dat je een drukke zaterdag avond het makkelijkst draait en waar moet je allemaal op letten? Geen dag is hetzelfde, maar dat maakt het juist zo leuk! ;)

Naar wie zijn wij op zoek?

De student bezit over een sociaal karakter, weet wat aanpakken is en is vooral heel nieuwsgierig om te leren!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een gezellig en veilige werkplek met een grote groep collega's! Daarnaast hebben wij veel mensen in huis die je veel kunnen bijbrengen over het vak. Mocht er een klik zijn ben je ook altijd van harte welkom om na je stage bij ons te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder