De Ysbreeker
Bij café-restaurant de Ysbreeker zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires die ons team willen versterken. Gelegen aan de prachtige Amstel, biedt ons restaurant een unieke sfeer. Als stagiair(e) krijg je de kans om waardevolle (management) ervaring op te doen. Je zult betrokken worden bij verschillende aspecten van ons bedrijf, van het bedienen van gasten tot het aansturen van de dagelijkse operatie. We geloven in leren door te doen en we bieden een omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen. Wij zoeken enthousiaste kandidaten die: - Een passie heeft voor gastvrijheid en samenwerken - Leergierig zijn en openstaan voor feedback - Flexibel zijn en bereid zijn om verschillende taken op te pakken Bij ons krijg je de kans om te werken in een drukke en dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van ons team? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf