Manager / ondernemer horeca

Hilton International Nederland B.V. Front Office Trainee

Voor onze Front Desk afdeling zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Front Desk Stagiair(e). Binnen deze stage zullen je hoofdtaken zijn: - Check-in en check-out procedure - Beantwoorden van vragen van gasten - Identificeren van de behoeften van onze gasten - Onze gasten een vriendelijke, proactieve en efficiënte service bieden - Behandelen van basisproblemen en klachten - Uitvoeren van administratieve taken - Financiële/cashiering taken

Naar wie zijn wij op zoek?

Vereiste vaardigheden en competenties - Servicegericht - Gastvrije houding - Representatieve uitstraling - Goed oog voor detail - Een hotel of toerisme opleiding - Vloeiend in Engels en basiskennis Nederlands - Beschikbaar voor ochtend- en avonddiensten

Wat biedt het bedrijf?

Buitengewoon zijn bij Hilton gaat gepaard met indrukwekkende beloningen en voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een stagaire een vergoeding van €800,- per maand, en daarnaast krijg je één maaltijd per shift die elke dag vers wordt bereid, met verschillende Food & Beverage opties bereid door onze culinaire supersterren. Je hebt ook direct toegang tot onze unieke beloningen zoals het GO Hilton Team Member Travel Programme. Dit biedt gereduceerde hotelkamerprijzen, vanaf €30,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt en 50% korting in de outlets. Ook heeft elk teamlid onmiddellijk online toegang tot onze Hilton University. Vandaag de dag bieden we al onze Team Members meer dan 10.000 online cursussen, podcasts, webinars, boeken, klassikale cursussen en andere trainingen. Elk teamlid kan gebruik maken van interne en externe trainingsbronnen, waaronder Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning, eCornell en nog veel meer.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder