Manager / ondernemer horeca

Hilton International Nederland B.V. Food & Drinks Stagaire

Onze Food & Beverage afdeling bestaat uit verschillende onderdelen zoals: - Roberto's restaurant waar we ontbijt, lunch en diner serveren. - Half Moon Lounge en Garden Terrace waar we drankjes en eten serveren. - In Room Dining; Food & Beverage service aan onze gastenkamers. - Issimo; onze koffiebar. - Banqueting; onze conferentie- en evenementenafdeling. Afhankelijk van jouw interesse en geschiktheid zal je tijdens je stage worden toegewezen aan één (of meer) van deze afdelingen. Je zult verantwoordelijk zijn voor de food & beverage operatie binnen deze afdelingen, terwijl je zorgt voor uitstekende gastvrijheid en gasttevredenheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vereiste vaardigheden en competenties • Servicegericht • Gastvrije houding • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Commerciale mindset • Spreekt basis Nederlands en vloeiend Engels • Hotelschool of Toerisme opleiding is een pre • Stage moet onderdeel zijn van een huidige opleiding • Is zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar voor vroege en late diensten

Wat biedt het bedrijf?

Naast dat we zijn uitgeroepen tot een Great Place to Work in de categorie Grote & Multinationale werkplekken, bieden we je het volgende: Een stagevergoeding, inclusief huisvestingsvergoeding, van 800,00 per maand, op basis van een Full-time stage. • Een intensieve trainingsperiode en een persoonlijk ontwikkelingsprogramma • Mogelijkheden voor interne overplaatsing en promotie • Medewerkerskorting op Hilton Worldwide hotelkamers via ons internationale Hilton reisprogramma • Medewerkerskorting van 50% op Food & Beverage bij Hilton Worldwide hotels • Deelname aan sportevenementen zoals Dam tot Dam, beachvolleybal en voetbalwedstrijden • Jaarlijkse teamuitjes, personeelsfeest en driemaandelijkse teamlidforums • Een jong en dynamisch team met een work hard/play hard mentaliteit die plezier heeft in het werk

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder