Hotel Ambassade
Restaurant Ambassade is onderdeel van het Ambassade Hotel. Het Ambassade Hotel staat bekend als een gerenommeerd 4 sterren hotel in het hart van Amsterdam, met prachtige goed uitgeruste kamers, uitstekende service en zeer professionele houding. Restaurant Ambassade is de perfecte locatie voor een heerlijke lunch of diner aan de grachten van Amsterdam. De keuken is klassiek Frans in een modern jasje. We staan voor uitstekende en oprechte service naar onze gasten. We gaan voor de beste kwaliteit zowel in de keuken als in onze service. Onze werknemers zijn niet vies van hard werken en halen elke dag weer alles uit zichzelf en elkaar. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel en onze medewerkers zijn voor ons het belangrijkste onderdeel van het bedrijf. We werken met een enthousiast team waarin we veel van elkaar leren. We hechten er waarde aan dat werknemers zich bij ons kunnen ontwikkelen. Gelukkig personeel maakt gelukkige gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een ambitieuze en leergierige houding Talent voor het gastheer/gastvrouwschap Je bent goed in: bijdragen aan de gastvrije service in ons restaurant door gasten hartelijk te verwelkomen, hen te informeren over de gerechten en wijnen. Ervoor zorgen dat gasten tevreden zijn en keer op keer graag terugkomen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers