Hotel Arena Ben jij de ambitieuze leerling die zich wil ontwikkelen tot leidinggevende in de keuken?
Hotel Arena is een monumentaal viersterrenhotel in het Oosterpark, Amsterdam. Gevestigd in een pand uit 1888, combineren we historische charme met modern design. Met 141 gerenoveerde kamers, een caf-restaurant en diverse creatieve ruimtes, zijn we de ideale plek voor evenementen of een uniek verblijf. Bij ons draait alles om verbinding en inspiratie, gevoed door een passie voor kunst, design, muziek, reizen en lekker eten. Als leerling kok bij Hotel Arena krijg je de kans om je te ontwikkelen in een dynamische en inspirerende omgeving. Je draagt bij aan het culinaire concept van ons hotel, dat onder andere het ontbijtbuffet, la carte restaurant (lunch/diner) en banqueting omvat. Onder begeleiding van ervaren chefs leer je de fijne kneepjes van het vak en streef je ernaar om het beste uit jezelf te halen.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je bent een leerling MBO niveau (BBL), met een passie voor koken; - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk; - Je bent enthousiast, leergierig en hebt een sterke persoonlijkheid; - Je hebt een oprechte interesse in alles wat met eten en drinken te maken heeft.
Wat biedt het bedrijf?
- Een bruisende werkomgeving waar je volop de kans krijgt om je vaardigheden te vergroten en je kennis uit te breiden; - Een gezellige werksfeer met fijne collega’s die hard werken, maar ook tijd hebben voor een praatje en een lach; - Deelname aan interne trainingen om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen; - Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, leuke personeelsuitjes, personeelskorting en de mogelijkheid tot een overnachting voor 2 personen na je proeftijd.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan