Leidinggevende keuken

Westcord Fashion Hotel Leerling kok

Hoi, ik ben Sander en ik ben ruim een jaar chef kok in de keuken bij het WestCord Fashion Hotel! Super leuk een modehotel, boutique stijl, maar toch 260 kamers. Je kunt je voorstellen dat al onze gasten moeten ontbijten, lunchen, dineren en alles wat daar tussen zit. Wij vinden het tof om onze gasten veel opties te geven en serveren daarom Frans in restaurant Mme Coco, comfort in ons Grand-Café, bites in de Skyybar, waar we ook voor een chef’s table koken! Veel keuze, verschillende keukens, veel te leren en veel te zien! Vind jij het leuk om te leren van deze verschillende stijlen, ben je graag bezig met constante kwaliteit en veel afwisseling en kijk je er naar uit om van mij ons mooie vak te mogen leren? Kom dan als leerling kok bij het Fashion Hotel!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je vindt het leuk om op verschillende plekken in de keuken te werken. - Kwaliteit is ons toverwoord, ook als leerling ben jij je hiervan bewust.

Wat biedt het bedrijf?

- Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. - 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder