Hotel V Fizeaustraat Culinaire knaller met messcherpe skills & een zwak voor jus, joy & julienne
In ons restaurant ga je als leerling 32 uur per week werken. Normaal gesproken werk je 4 dagen van 8 uur maar bij ons werk je lange dagen (11.00-22.00) wat inhoud dat je als leerling 3 dagen werkt en 4 dagen vrij hebt , wel zo fijn! Je krijgt als leerling ook, als je wil, weekenddagen vrij. Je kan, mits alles goed gaat, na vrij korte tijd al zelfstandig je eigen partie draaien, zowel op de garde als in de patisserie of aan de pas om gerechten mee te geven.
Naar wie zijn wij op zoek?
Van Eggs Royale tot côte de boeuf - jij houdt van lekker eten en kan het ook nog eens als de beste klaarmaken. Bij Hotel V zijn we opzoek naar enthousiaste stagiaires!
Wat biedt het bedrijf?
Een marktconform salaris (BBL) of riante stagevergoeding (BOL) van €600,- (o.b.v. full-time) Een maandelijks budget voor extra's ter waarde van 300 euro per jaar (op basis van een voltijds contract), dat je kunt besteden aan jouw keuze voor bijvoorbeeld een sportschool abonnement, fietsverhuur, eten thuis laten bezorgen en nog veel meer; de keuze is helemaal aan jou! Een open en informeel bedrijf met legendarische (ja, echt!) personeelsfeesten, kerstfeesten, bijeenkomsten; Korting voor vrienden en familie op de kamers en personeelskorting in de winkels en onze restaurants; 35% korting bij geselecteerde massagesalons in Amsterdam; Ontdek een van onze hotellocaties door de ogen van onze gasten: een gratis overnachting na je proeftijd samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat is ook mogelijk ;) Een drankje aan de bar na je dienst met collega's (of alleen als je even een momentje nodig hebt); Kansen voor ontwikkeling en doorgroei
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan