Sofitel Legend the Grand Amsterdam Leerling Pastry
As an apprentice in our pastry kitchen, you will have the opportunity to expand your experience at a high culinary level. You will develop yourself on all aspects in the world of pastry; afternoon teas, cakes, pastries for events, desserts, in room treats, chocolates and more! Our Executive Chef has purity as a top priority. Thanks to your passion for the hotel industry you will guarantee high service quality and therefore a unique experience for the guest.
Naar wie zijn wij op zoek?
You are following an MBO 3 or 4 program You are looking for a practical year You have an interest in the Luxury hotel world You speak English on a business level. Every other language is a plus.
Wat biedt het bedrijf?
The team of The Grand is young and bursting with passion and motivation. Sofitel Legend The Grand Amsterdam values personal growth and therefore we employ a fulltime training manager. We offer interns at The Grand responsibility and personal coaching to support you in your development. Also, during your internship you can follow various cross-training courses which will allow you to see other departments of the hotel and broaden your knowledge about the hotel industry. The apprentice salary is based on the Horeca CAO. It is also possible that you will receive a travel allowance and you can use the canteen every day for lunch/dinner. Do you like to go out for dinner and drinks? Good! You will get F&B discount, which gives you up to 50% discount on several food and beverage outlets in 4- and 5 star hotels in Amsterdam.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan