Leidinggevende keuken

Leonardo Royal Hotel Amsterdam / Leonardo Opco Overamstel B.V. Keuken Management

Als Leerling Leidinggevende Keuken voel jij je als een vis in het water in de keuken en krijg je energie van het aansturen van een team. Jij zorgt er samen met de Chef voor dat alles op rolletjes loopt en dat de kwaliteit van de gerechten altijd op topniveau is. Mise-en-place, aansturing, voorraadbeheer en hygiëne: jij leert het allemaal. Je ontwikkelt je in de rol van leidinggevende door niet alleen zelf mee te koken, maar ook door overzicht te houden op de verschillende parties. Jij weet wie waarmee bezig is en grijpt in waar nodig. Onder begeleiding van onze Chef leer jij plannen, organiseren en communiceren als een echte keukenkapitein. Bij Leonardo Hotels krijg je de kans om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen binnen diverse F&B concepten – van ontbijt en à-la-carte tot banqueting. Jij leert hoe je een team motiveert, hoe je kwaliteitscontroles uitvoert en hoe je samen met de bediening zorgt voor een perfecte service.

Naar wie zijn wij op zoek?

LEONARDO ROYAL HOTEL AMSTERDAM Het nieuwste hotel van onze keten bevindt zich direct aan metrostation Overamstel. De ligging van dit 4 sterren superior hotel is ideaal: op 5 minuten van de Zuidas en de RAI, 10 minuten van het stadscentrum en 20 minuten van Schiphol Airport. Het hotel heeft 18 verdiepingen en 490 kamers met een fris, innovatief design en moderne apparatuur van hoge kwaliteit. De 1.200 vierkante meter aan conferentieruimte is verdeeld over 11 meeting rooms en een gigantische ballroom; de perfecte locatie voor grote evenementen en congressen! Leonardo Royal Hotel Amsterdam is het grootste hotel van de gehele keten in Europa. Prachtige uitzichten over de stad en de meest verfijnde smaken in restaurant Vitruv maken dat gasten zeggen ‘Now we’re talking’! Leonardo Royal Hotel Amsterdam is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels.

Wat biedt het bedrijf?

UPGRADE YOUR GAME! WHAT’S IN IT FOR YOU? Leergierig? Daarvoor hebben wij onze Leonardo Development Lab! Ambitieus? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden. Gek op korting? Binnen onze hotelketen eet, drink en slaap jij voor leuke prijzen! Wanna Feel Good? Geniet van een overnachting met een heerlijk diner en ontbijt in één van onze hotels tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder