Manager / ondernemer horeca

Hotel Artemis Amsterdam F&B Stagiair gezocht @ Hotel Artemis Amsterdam

Wat is belangrijk om te weten over deze stageplek? Het team bestaat uit een Restaurant & Banqueting Manager, Assistenten, medewerkers, stagiaires en leerlingen. Als stagiair gaan we jou alles leren in de praktijk om een echte allround F&B professional te worden. Je krijgt een leermeester toegewezen die je coach is en je begeleidt en helpt om je verder te ontwikkelen. Aeon Plaza Hotels is een dynamische en groeiende organisatie met ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing en staan open voor hun ideen en initiatieven. Wij bieden diverse (individuele) opleiding- en trainingsmogelijkheden aan en hebben een Virtual Reality learning platform.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Je bent enthousiast en wilt echt een allround F&B professional worden. Je volgt een relevante opleiding Je spreekt Engels, Nederlands is een pr, maar geen must Je bent flexibel, collegiaal en gastgericht; het willen verlenen van optimale service heb je in je, soms is dit maatwerk

Wat biedt het bedrijf?

Waarom is deze stageplek interessant voor jou? ? Fulltime/ Parttime ? Stagevergoeding van €500 bruto per maand (op basis van fulltime) ? Je kunt meteen starten met je stage ? Flexibele werktijden ? Mooie kans om jezelf te ontwikkelen ? Gratis parkeren in de parkeergarage van het hotel

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder