Hotel de Goudfazant Trainee Kok, within a dedicated and professional team.
The student will learn all aspects of the kitchen from basic to higher technical cooking. Ordering process. Goods received. HACCP. Financial cost control.
Naar wie zijn wij op zoek?
The student must have the will and ambition to learn and grow within the kitchen. Have an open mind and most of all the passion to learn and gain a true love for the industry.
Wat biedt het bedrijf?
The company will provide chefs clothing, food while on shift and a flexible planning. Working with experienced and professional chefs and a dedicated team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder