Zelfstandig werkend kok

Hotel de l'Europe Leerling Kok De L'Europe Amsterdam

VOOR HET KEUKEN TEAM VAN DE L’EUROPE ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE EN GEMOTIVEERDE LEERLING KOK DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKEN. VOOR DE FUNCTIE LEERLING KOK MAAK JE DEEL UIT VAN HET KEUKEN TEAM VAN DE L’EUROPE, EN ZAL JE GEDEELTELIJK VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR HET UITVOEREN VAN DE OPERATIONELE KEUKEN PROCESSEN. JE KRIJGT DE MOGELIJKHEID OM JOUW CULINAIRE VAARDIGHEDEN NAAR EEN HOGER NIVEAU TE BRENGEN.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ondersteuning bieden bij het bereiden van gerechten volgens receptuur en planning | Voorbereiden en uitvoeren van gerechten | Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens de geldende richtlijnen met betrekking tot receptuur | Ingredinten controleren op kwaliteit, versheid, smaak, e.d. Passie voor eten en drinken, hoogwaardige producten en ingredinten | Een team player met goede communicatievaardigheden | Studerend aan een erkende horeca vakschool voor keuken productie | Resultaatgericht te werk gaan

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij De L’Europe gaat gepaard met interessante arbeidsvoorwaarden: Training en ontwikkelingsmogelijkheden | Officieel erkend leerbedrijf | Salaris| Verschillende personeelskortingen | 50% korting op de F&B bij partner hotels met de F&B Discount Card Werken bij De L’Europe betekent onderdeel zijn van n van de beste Leading Hotels of the World.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder