Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel die Port van Cleve Hotel Die Port van Cleve zoekt een Stagiair Front Office

Wat is belangrijk om te weten over deze functie | Het team bestaat uit een Front Office manager, Supervisor, Receptionisten, Portiers en Stagiaires die ervoor zorgen dat al onze gasten een heel prettig verblijf hebben. Als stagiair gaan we jou alles leren in de praktijk om een echte allround receptionist te worden. Je gaat gasten in- en uitcheken, vragen beantwoorden en informatie vertrekken. Daarnaast leer je alle administratieve taken uit te voeren die hierbij komen kijken. De diensten bij de receptie zijn van 7.00-15.00 uur en 15.00 uur tot 23.00 uur, maar het kan ook voorkomen dat je een keer een ‘tussendienst’ van 10.00 tot 18.00 uur hebt. Je krijgt een leermeester toegewezen die je coach is en je begeleidt en helpt om je verder te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? Je bent enthousiast en wilt echt een allround receptionist worden. Je volgt een relevante opleiding Je spreekt Engels, Nederlands is een pr, maar geen must Je bent flexibel, collegiaal en gastgericht; het willen verlenen van optimale service heb je in je, soms is dit maatwerk

Wat biedt het bedrijf?

Waarom is deze stageplek interessant voor jou? Fulltime/ Parttime Stagevergoeding van €500 bruto per maand (op basis van fulltime) Aanbrengbonus van €500 extra bij het aanbrengen van een nieuwe stagiair Je kunt meteen starten met je stage Flexibele werktijden Mooie kans om jezelf te ontwikkelen Diverse extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, bedrijfsfitness, ‘Weet waar je werkt’ arrangement, diverse leuke & sportieve activiteiten, collectieve (zorg) verzekeringen, medewerkerstarief en Friends & Family tarief in onze eigen hotels en nog veel meer.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder