Restaurant Sinne Knallen op sterrenniveau!
Zelfstandig gasten verwelkomen en bedienen, samen met FOH team zorgdragen voor een onvergetelijke avond voor de gasten. Van A tot Z moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn en zullen de gasten terug willen komen. Er wordt zorgvuldig om gegaan met de wijn spijs combinatie en t.a.t zal je wijnkennis groeien en op de proef worden gesteld. Reserveringen aannemen en controleren, nabellen. Eye for detail is your middle name. In een klein team verwachten wij een volwaardig teamlid.
Naar wie zijn wij op zoek?
Eye for detail, teamplayer, logisch nadenken, gezellig, mensenkennis, zelfverzekerd, leergierig, gemotiveerd en flexibel. Niet vies zijn van werken en mouwen opstropen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan