Leidinggevende keuken

Hotel Jakarta Stage in de keuken

Kom jij stage lopen bij het groenste hotel van Amsterdam? Ik ben Diego en sinds september ben ik BBL-leerling kok in Café Jakarta in Amsterdam. Wat een geweldige ervaring! In het begin was het best uitdagend; ik wist niet eens hoe ik gewone rijst moest koken volgens mijn Indonesische collega's, en dat een saté maar 35 gram moest wegen, dat had ik ook niet verwacht! Dankzij de hulp van mijn team leer ik nu de fijne kneepjes van de Indonesische keuken. Inmiddels maak ik thuis mijn eigen rendang en nasi kuning. De combinatie van de Franse chef en de Javaanse sous-chef biedt een unieke mix van stijlen en smaken. Het is hard werken, maar de variatie aan recepten en ingrediënten maakt deze stage echt Als Stagiair(e) bij ons krijg je niet alleen de kans om waardevolle ervaring op te doen, maar ook om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bij wederzijdse tevredenheid bespreken we graag de mogelijkheden om n a je stage bij ons te blijven werken. Embark on a new adventure!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een relevante gastgerichte MBO opleiding. • Onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem, flexibiliteit staat bij jou voorop! • Enthousiasme en leergierigheid • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je! • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit. • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren! • Je hebt een flexibele instelling en bent beschikbaar tussen 09.30 uur en 18.00 uur. • We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk! • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat biedt het bedrijf?

• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder