Hotel Jakarta Stage bediening
Kom jij stage lopen bij het groenste hotel van Amsterdam? Ben je op zoek naar een afwisselende stage met focus op gastvrijheid? Bij de F&B afdeling, waaronder Café Jakarta, Bakkerij Westers en onze skybar Malabar, leer je alles. Ik ben Sanne en loop mijn stage in Café Jakarta. Mijn dag begint vaak met het ontbijt, waar ik het buffet aanvul en tafels schoonmaak. Na het ontbijt splitsen we ons in twee teams: het ene team ruimt op en bereidt de mise-en-place voor de volgende ochtend, terwijl het andere team het restaurant voor de lunch klaarzet. ’s Avonds hebben we het druk met diners. Elke dag is anders en altijd leerzaam! Als stagiair krijg je bij ons waardevolle ervaring en kansen om je vaardigheden te ontwikkelen. Bij tevredenheid bespreken we mogelijkheden voor een vaste rol! Embark on a new adventure with us!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je volgt een relevante gastgerichte MBO/HBO opleiding. • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen! • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit. • Weinig ervaring in de bediening? Dat is geen probleem! Inzet en motivatie vinden wij belangrijker. • Je vind het leuk om in een groot en hecht team te werken met verschillende culturele achtergronden. • Je woont in of vlak bij Amsterdam.
Wat biedt het bedrijf?
• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers