Gastheer / -vrouw

Hotel Okura Amsterdam Ciel Bleu Restaurant Trainee

Als trainee ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het bieden van service in het Ciel Bleu Restaurant. Je houdt je onder andere bezig met het ontvangen en begeleiden van gasten, en het verlenen van service op zeer hoog niveau. Je hoofdtaken zullen zijn: - Het uitvoeren van mise en place activiteiten in het restaurant en de pantry; - Het conformeren van reserveringen; - Het ontvangen en begeleiden van gasten; - Het bieden van de beste service aan gasten; - Het hebben goede kennis van de kaart. Je loopt stage in wisseldiensten van maandag t / m zaterdag, met tijden afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je werkt 5 dagen per week, 7,6 uur per dag. Ook op feestdagen wordt er gewerkt. Het is mogelijk om één dag per week aan je scriptie of schoolopdrachten te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en hoe wij jou de beste stage ervaring kunnen bieden. Daarnaast verwachten wij van jou het volgende: - Je bent student aan één van de (hotel)scholen in Nederland; - Je hebt een passie voor hospitality; - Je bent gastvrij; - Je hebt oog voor detail; - Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Engels alleen in woord vereist); - Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en uren.

Wat biedt het bedrijf?

Salaris: Wij bieden een nette stagevergoeding van €750,- (bruto) op basis van een fulltime stage Vakantiedagen: Bij een stage overeenkomst van zes maanden krijg je een vrije dag per maand CAO: Horeca CAO - Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Wij bieden je een online e-learning bibliotheek met meer dan 300+ opleidingen; - Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen volgens onze Lean-filosofie; - Vitaliteitsweken en maandelijkse gezondheidsdagen; - Dagelijkse gratis lunch; - Een keer per jaar 50% personeelskorting in een van onze restaurants (lucky you!); - Het hele jaar 20% personeelskorting in een van onze restaurants; - Geweldige personeelsevenementen - Mogelijkheid om crosstrainingen te doen om meer te leren over andere afdelingen, neem bijvoorbeeld een kijkje in onze Japanse keuken!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder