Hotel Okura Amsterdam Serre Kitchen Trainee
Als trainee ben je samen met het team verantwoordelijk voor het bereiden van een grote diversiteit aan gerechten op het hoogste niveau, het uitvoeren van mise en place activiteiten, het schoonhouden van de keuken, het optimaal laten functioneren van de toegewezen partie en het ontwikkelen van nieuwe items voor het menu. Je hoofdtaken zullen zijn: Het bereiden van gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning; • Het maken van suggesties aan de Chef; • Bijdragen aan de ontwikkeling van producten; • Het beoordelen van de kwaliteit, versheid en houdbaarheid van ingrediënten; • Het verzekeren van de kwaliteit, smaak, structuur en kleur van gerechten en het aanpassen daarvan wanneer nodig. Je loopt stage in wisseldiensten gedurende 7 dagen per week., Je werktijden zijn tussen 12:00 tot 24:00. Je werkt 5 dagen per week, 7,6 uur per dag. Ook op feestdagen wordt er gewerkt. Het is mogelijk om één dag per week aan je scriptie of schoolopdrachten te werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en hoe wij jou de beste stage ervaring kunnen bieden. Daarnaast verwachten wij van jou het volgende: - Je bent gastgericht; - Je hebt oog voor detail; - Je bent flexibel in je werkschema; - Je bent student op een van de (hotel) scholen.
Wat biedt het bedrijf?
Contract: Stage contract, minimaal 6 maanden vanaf september Salaris: Wij bieden een nette stagevergoeding van €750,- (bruto) op basis van een fulltime stage Vakantiedagen: Bij een stage overeenkomst van zes maanden krijg je een vrije dag per maand CAO: Horeca CAO - Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Wij bieden je een online e-learning bibliotheek met meer dan 300+ opleidingen. - Vitaliteitsweken en maandelijkse gezondheidsdagen; - Dagelijkse gratis lunch; - Een keer per jaar 50% personeelskorting in een van onze restaurants (lucky you!); - Het hele jaar 20% personeelskorting in een van onze restaurants; - Geweldige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, Sinterklaasfeest, teamuitjes, bootcamps); - Mogelijkheid om crosstrainingen te doen om meer te leren over andere afdelingen, neem bijvoorbeeld een kijkje in onze Japanse keuken!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op