Hotel Twenty Seven Amsterdam Demi chef de rang in opleiding
Wil jij deel uitmaken van een ongeëvenaarde gastronomische beleving, op het hoogste niveau? Wil je leren en samenwerken met de prijswinnende en beste kenners uit het vak, als ook een jong team dat de ambitie heeft aan de top van Nederland te staan? Dan zoeken wij jou! Je draait dagelijks mee in Restaurant Bougainville en zal je de kneepjes van het vak op het hoogtste niveau verder leren, te denken aan het voorbereiden van de avond, de perfecte wijn,-spijs combinaties, het uitleggen van de gerechten die worden aangeboden, uitleggen van de wijnen die tot het wijnarrangement behoren. Daarnaast ben jij een gastheer/vrouw pur sang en wil jij elke dag weer de lat hoger leggen om meer te kunnen leren, verwachtingen te overtreffen en perfectie te bereiken. Je denkt graag outside the box en gaat zo innovatief en creatief te werk.
Naar wie zijn wij op zoek?
Hier herken jij jezelf in; - Werkervaring op hoog restaurant niveau; - Je hebt goede communicatieve vaardigheden en weet mooi te vertellen; - Daarnaast heb je als persoon oog voor detail en ben je gedreven, energiek, flexibel en punctueel;
Wat biedt het bedrijf?
Een stagevergoeding tussen € 500,- en € 600,- (bruto o.b.v. 38 uur, afhankelijk van opleidingsniveau en leerjaar); Leerling salaris zal neerkomen op het minimumloon afhankelijk van leeftijd. • Dinner wordt voor je verzorgd; • Een uitdagende en afwisselende stage waar je veel kunt leren; • Een goede werksfeer met fijne collega’s; • Leren van de besten in hun beroep! Wil je ervaring op doen in een inspirerende werkomgeving en locatie, de vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en werken in een jong en energiek team? De ruim 80 enthousiaste collega’s staan klaar om je een warm welkom te geven! Ben jij díe extra ster in het team van Hotel TwentySeven? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar career@hoteltwentyseven.com. Je kunt je reactie richten aan Ronald Opten (Maître d’Sommelier). Wie weet tot snel!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten