Allround mediamaker

Hyprints Content Creator bij creatieve design studio Hyprints

Creatieve stageplek bij Hyprints Hyprints is op zoek naar een stagiair! Ben jij op zoek naar een veelzijdige stageplek? Zit jij vol met creativiteit en heb je een oog voor het maken van toffe content? Heb je affiniteit met grafische, ruimtelijke en/of product vormgeving, en heb je een zwak voor de street-culture en sneaker wereld? Dan zijn we misschien wel een match! Hyprints is een design studio gevestigd in het bruisende Amsterdam Noord. Hyprints maakt (interieur) producten voor street-culture-minded consumenten. Daarnaast werkt Hyprints aan grafische, ruimtelijke en/of product design opdrachten voor een verscheidenheid aan klanten. Wat vragen we je te doen?: - Creƫeren van (marketing) content - Ondersteuning bij externe opdrachten - Helpen in onze creatieve werkplaats Ben jij de creatieveling waar we naar op zoek zijn? Wil je meer leren over creatief ondernemerschap, design en marketing? Stuur ons een bericht met een korte motivatie, CV en eventueel een portfolio.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent: - Creatief - Zelfstandig - Vindingrijk - Ondernemend - Fan van street culture, sneakers, mode, kunst en design - Een (aspirant) Adobe ninja - Beschikbaar vanaf 1 september

Wat biedt het bedrijf?

Bij Hyprints geloven we dat je creativiteit niet gevangen moet houden, daarom krijg je bij ons veel vrijheid. Vrijheid voor het ontwikkelen van je eigen stijl, skills en ideeen. Daarbij kan je gebruik maken van de tools en machines die wij beschikbaar hebben. Maar let op, we zijn hier wel om te werken! Dus neem de verantwoordelijkheid over je taken, wees stipt en precies, en ga respectvol om met de kansen die je krijgt.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder