Marketing & Communication Specialist

Iconomic Network Marketing & Communication Specialist

Als stagiair Marketing & Communicatie Specialist bij Iconomic Amsterdam, een bureau gespecialiseerd in Branding, Marketing & Communicatie, stap je in de dynamische wereld van hoogwaardige merkcommunicatie. Je werkdag in ons kantoor in Amsterdam omvat het creëren van boeiende merkverhalen, meewerken aan sociale media strategieën en assisteren bij website- en content ontwikkeling als ook campagnes. Elke dag biedt een mix van creatief brainstormen, hands-on content creatie en strategie-implementatie, gericht op het versterken van de luxe uitstraling van onze diverse klanten. Deze stage biedt de unieke kans om diepgaand inzicht te krijgen in communicatie voor luxe merken, je vaardigheden te ontwikkelen en de nuances van Branding, Marketing & Communicatie te leren. Je wordt begeleid door ervaren professionals die gepassioneerd zijn over de evolutie en revolutie in het branding landschap.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de stagevacature bij Iconomic Amsterdam als Marketing en Communicatie Specialist, zijn we op zoek naar een kandidaat met de volgende eigenschappen en vaardigheden: - Uitstekende representativiteit en een altijd positieve instelling. - Sterke affiniteit met high-end en luxe bedrijven. - Uitstekende organisatievaardigheden. - Creativiteit, gecombineerd met een scherp oog voor detail. - Een leergierige houding. - Bekendheid met Adobe Creative Cloud. - Goede beheersing van de Engelse taal wordt gewaardeerd. Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je een proactieve houding hebt in het oppakken van nieuwe uitdagingen. Een gevoel voor esthetiek en ervaring in digitale media zijn extra pluspunten.

Wat biedt het bedrijf?

Iconomic Amsterdam biedt de volgende mogelijkheden en voordelen: - Een leerzame en veelzijdige stage in een dynamisch en enthousiast team. - Volop ruimte en vrijheid voor eigen inbreng en initiatieven. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en professionaliteit hand in hand gaan. Je krijgt de kans om te groeien binnen het vakgebied, met uitzicht op verdere professionele ontwikkeling en mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij moedigen zelfontplooiing aan en bieden ondersteuning bij het realiseren van jouw leerdoelen. Je wordt onderdeel van een hecht en ondersteunend team, waar samen lunchen en het delen van ideeën centraal staan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder