Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Mövenpick Hotel Amsterdam Leerling kok

Ben je een echte foodie? Houd je ervan om te werken in een snel veranderende en multiculturele omgeving? Wil je werken in een groot en divers keuken team? Solliciteer dan snel voor onze Leerling kok positie! De voornaamste verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: • Bereiden van (culinair hoogwaardige) gerechten • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, voorkoken e.d. • Gereedmaken van borden door middel van het uitvoeren van a la minute kookwerkzaamheden • Portioneren en garneren van gerechten en het controleren van de presentatie • Klaarmaken van eenvoudige gerechten voor eigen medewerkers • Front cooking voor ons a la carte restaurant Silk Road • Werken met sheets om coffee-breaks, lunches en diners voor banqueting groepen voor te bereiden

Naar wie zijn wij op zoek?

• MBO opleiding Zelfstandig werkend kok Niveau 2, 3 of 4 • Leergiering • Passie voor het vak • Team player • Flexibel qua werktijden • Onder druk kunnen presteren • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal

Wat biedt het bedrijf?

• 32,15-urige werkweek • Een leerlingensalaris volgens het Horeca CAO • 21 vakantie dagen per jaar • een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%; • nationale en internationale doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden; • een uniform, wasservice en maaltijden; • kortingen op kamers en eten en drinken binnen Mövenpick Hotels & Resorts, Accor & HR-Group; • aanbrengbonus voor een nieuwe collega; • 50% F&B korting bij verschillende hotels in Amsterdam; • diverse personeelsuitjes.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder